Péntek Pesten

Egy hirtelen jött lehetőség nyújtott nagyszerű kulturális programokat a Talentum szakgimnazistáinak október hatodikán, az aradi vértanúk kivégzésének emléknapján. A tizedikes Daczó Szilvia tudósít az eseményekről.

Rendhagyó osztálykirándulás

A tizenkettedikes artista és grafikus diákjaink emlékezetes kiránduláson vettek részt. Osztályfőnökük, Ballók Olga tanárnő beszámolóját olvashatják.

Pénz7 a Talentumban

Iskolánk csatlakozott a Junior Achievement Magyarország Alapítvány Pénz7 nevű pénzügyi és gazdálkodási témahetéhez.

Slam poetry a Talentumban

A Móricz Zsigmond Városi Könyvtár szervezésében a hazai slam poetry egyik legismertebb képviselője, Horváth Kristóf tartott foglalkozást diákjainknak. A hatodikosok számolnak be élményeikről.

Diákból pedagógus

Tantestületünkbe szeptemberben került először olyan kolléga, aki diákként iskolánk tanulója volt. Kontra Attiláné Szilágyi Szandra tanárnő gondolatait olvashatják erről az érdekes helyzetről.

Tanévkezdő tábor

Hagyományaink szerint a 2016-2017. tanévet is egy táborral nyitottuk meg. Ennek témája idén a testi-lelki egészség volt.

Artistáink fellépése

Júliusban rendezték meg a Strandkézilabda Világbajnokságot Budapesten, ahol a szünetekben artistáink ejtették ámulatba a mérkőzéseket látogató közönséget és a versenyzőket. Látványos előadásukkal a zárógálán is felléptek tanulóink.